Sarıkaya İlkokulu
SARIKAYA KÖYÜ SARIKAYA KÜME EVLERİ NO 47 BESNİ / ADIYAMAN
04163242006

VİZYON

Öğrencilerimize; iyi bir vatandaş olmaları için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden iyi bir şekilde yetiştirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Açık bir sistem olan okulun; çevre ile etkileşimini en üst seviyeye çıkararak çevrenin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişiminde öncü olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel, teknolojik gelişmeleri yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.

NORMAL

BAŞLAMA 08:40 BİTİŞ 14.00